При МОУ розгорнуто Центр координації та взаємодії державних органів влади з військовим командуванням

14:16 26 березня 2020 р.

Фото до новини

При Міністерстві оборони України розгорнуто Центр координації та взаємодії державних органів влади з військовим командуванням.

Аналогічні центри створені у Генеральному штабі, видах та окремих родах військ (сил) Збройних сил України.

Про це "Щоденний Львів" інформують в управлінні комунікацій та преси Міністерства оборони України.

У рамках обмежувально-карантинних заходів для підтримання громадської безпеки та порядку з 22 березня у населених пунктах та військових гарнізонах вийшли на патрулювання наряди Військової служби правопорядку, які взаємодіють з правоохоронними органами держави.

Разом з тим, теперішню ситуацію в Україні намагається використати зовнішній та внутрішній ворог.

Останнім часом зросла кількість так званих «достовірних джерел», які начебто мають підтверджену інформацію про захворювання військовослужбовців Збройних Сил України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом типу COVID-19.

Передусім, це сумнівні джерела в соціальних мережах та Телеграм-канали, що створені та модеруються російськими спецслужбами.

Враховуючи зазначене, в командуванні Медичних сил Збройних сил України прийнято рішення щоденно інформувати громадськість про епідеміологічну ситуацію в Збройних Силах України.

Інформація розміщуватиметься на Фейсбуксторінці командування Медичних сил Збройних сил України та на офіційному вебсайті Міноборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів