Проспект Червоної Калини у Львові сподіваються відремонтувати до 17 жовтня

17:20 28 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Начальник відділу капітального ремонту ЛМР Роман Заріцький пообіцяв, що вулицю Сихівську полагодять, за умов хорошої погоди, до 10 жовтня.

«Ремонт проспекту Червоної Калини та вулиці Сихівської закінчать всередині жовтня. Про це повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР», – поінформували сьогодні, 28 вересня, «Щоденний Львів» у прес-службі міської ради, де також додав передали повідомлення начальника відділу капітального ремонту ЛМР Романа Заріцького:

«Ремонт на проспекті Червоної Калини вже розпочато. На відрізку дороги від ринку «Санта-Барбара» і до вулиці Сихівської ми також облаштуємо нові бордюри, тротуари. 

Відбувається активне фрезерування асфальту. Об’єм робіт досить великий – три кілометри, але ми сподіваємось закінчити ремонт до 17 жовтня.

Щодо відновлення вулиці Сихівської, то ділянка дороги від вулиці Кавалерідзе і до проспекту Червоної Калини практично вже готова до асфальтування. Крім підготовчих робіт, ми також замінили водопровід, водоприймачі та бордюри. За умов хорошої погоди, закінчимо цей об’єкт до 10 жовтня». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів