Проєкт «Хочу жити» показав кадировських військовополонених на Курщині (відео)

21:00 11 серпня 2024 р.

Фото до новини

Тих, хто виловлював російських строковиків для вибачень на камеру за те, що ті говорили правду про "Ахмат".


Про це повідомлено на ТК "Хочу жити", пише DailyLviv.com.

"Кадировські військовополонені. А ось і ті, кому матері покинутих російських строковиків мають «дякувати» насамперед.

Рейдові групи наловили цих кадировців глибоко в тилу від кордону. За їхніми словами, вони намагалися втекти, щоб уникнути потрапляння в полон, оскільки Рамзан Кадиров колись заявив, що бійці "Ахмата" в полон не здаються. Ну, зазвичай так, оскільки сидять у тилу, але в Курській області ситуація розвивалася динамічно, а ці бійці "Ахмата" навіть не намагалися чинити опір. Як показує досвід колишніх обмінів, це дуже правильне рішення, оскільки російські переговорники з обмінів кадировців забирають найперше.

Кадировський піар і бажання берегти свою гвардію від бойових дій дорого коштують росіянам. По суті, якби вони захищали кордон, а не ховалися за спинами строковиків на десятій лінії під Курськом, такий швидкий прорив був би неможливим. Але на кордоні опинилися звичайні 18-річні строковики та прикордонники. Вони також ухвалили правильне рішення не вступати у бій і добровільно здатися в полон, зберігши свої життя.

Тим часом кадировці продовжують просто глузувати з регулярної російської армії. Командир кадировців Апті Алаудінов звинуватив у Курській катастрофі начальника Генштабу ЗС РФ Герасімова. Так, саме той, який глузував зі строковиків, розповідаючи, що «Ахмат стояв до кінця, їх просто обійшли», і відправляв своїх головорізів виловлювати російських пацанів для вибачень на камеру за те, що ті говорили правду про "Ахмат". Такі справи".

Журналіст Юрій Бутусов прокоментував це відео так: "Українські воїни знайшли у Курській області спецназ «Ахмат»! Ціла група кадировців здалася в полон українцям поблизу міста Суджа. Саме там широко рекламує себе гурт «Аїда» зі спецназу «Ахмат». Тепер на одному зі збірних пунктів військовополонених «ахматівці» знову в одному строю зі строковиками та кадровими російськими військовими. Тільки тут, серед українців, кадировцям не дозволяють знущатися з росіян, вони не знімають тік-токи, поводять себе культурно, тільки тут громадяни РФ реально зрівняні у правах. І, звісно, ​​Міноборони РФ обміняє їх насамперед, адже Росія кадировців звільняє без зволікань, це не строковики, не мобілізовані жителі Донбасу, не корінні росіяни. «Ахмат» у Росії сила, а в Україні – обмінний фонд".

Читайте такожСБУ доведе воєнні злочини Кадирова в Україні за трьома статтями

Кадиров пригрозив ліквідувати лідера «Правого сектору»

Екснардеп пообіцяв винагороду за ліквідацію Кадирова: скільки коштує голова очільника Чечні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів