Проблеми з вивезенням сміття у Львові обіцяють вирішити до кінця дня

11:18 21 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У міськраді запевнили у вівторок: «Станом на ранок 21 червня ситуація з вивезенням сміття з міста стабільна. Перевізники працюють».

«Проблеми з вивезенням сміття в кількох районах міста ліквідують до кінця дня», – повідомили сьогодні, 21 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці:

«Станом на ранок 21 червня ситуація з вивезенням сміття з міста стабільна. Перевізники працюють. У тих кількох місцях, де сміття поки не вивезено, обіцяють зробити це до кінця дня. Про це повідомляють у районних адміністраціях міста.

Зокрема, за інформацією Сихівської районної адміністрації, є лише чотири проблемні майданчики. Три з них – на вулицях Довгій, Шахтарській та Угорській – обслуговує перевізник «Спецавтотранс», один – «ДВ Екосвіт».

Голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк запевнила: «У цілому сміття вивезено. Є проблеми лише на цих ділянках, однак, як запевнили перевізники, їх буде ліквідовано ще до обіду». 

Натомість у Залізничному районі проблемні моменти з вивезенням сміття частково спостерігають на території, яку обслуговують ЛКП «Левандівка» та «Скнилівок». Однак і тут компанія-перевізник «Спецавтотранс» обіцяє, що вирішить проблему до кінця дня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів