Президент ознайомився на Львівщині з ходом навчань територіальної оборони

16:00 16 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

Петро Порошенко взяв участь у заходах до Дня бійця територіальної оборони, які відбулися у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки.

Про це повідомили у вівторок, 16 жовтня, в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Глава держави оглянув навчальні місця з підготовки підрозділів територіальної оборони, зокрема особового складу 64-го батальйону територіальної оборони 103-ї окремої бригади територіальної оборони Львівської області».
Глава держави до учасників навчань відзначив: «В ці непрості часи ви приходите добровільно на стрілецький день, за власним бажанням. Ви є яскравим прикладом того, яке ставлення до професії захисника Вітчизни».

«На початку ознайомлення, Президент заслухав доповідь щодо порядку проведення занять та підготовки підрозділів територіальної оборони. Серед навчальних місць Президент ознайомився з підготовкою підрозділів забезпечення зв’язком. Глава держави також ознайомився із навчанням інженерно-саперного підрозділу. Зокрема, були продемонстровані навички бійців територіальної оборони у робота із саморобними вибуховими пристроями, мінна безпека, розвідка місцевості та знищення інженерних боєприпасів», – поінформували в облраді.

«Президент також ознайомився із психологічною підготовкою бійців. Під час демонстрації відпрацьовувалися такі питання як порядок переміщення по полю бою в складних умовах, порядок переміщення по полю бою, надання першої медичної допомоги в червоній та жовтих зонах. Також під час навчань відпрацьовувалися порядок дій особового складу на стаціонарному блок-пості, порядок дій особового складу при захопленні будівель, заняття оборони на широкому фронті, під час прикриття державного кордону, а також переміщення на полі бою за допомогою системи імітації реального бою», – повідомили в прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів