Прем'єр-міністр доручив створити інтерактивну карту стану доріг (оновлено: відео)

15:36 8 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: avtoantena

Арсеній Яценюк закликав громадян повідомляти про те, «як місцева влада чистить вулиці чи не чистить», і публікувати відповідні фото в соцмережах.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив керівнику Національної поліції України Хатії Деканоїдзе та голові «Укравтодору» Андрію Батищеву створити інтерактивну карту стану на дорогах по всіх областях України. Глава уряду зазначив із цього приводу на засіданні міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 8 січня:

«Прошу зробити інтерактивну карту для того, щоб громадяни могли вільно отримувати доступ до інформації, на яких дорогах яка ситуація. Аби ми поділили на три категорії – червона, оранжева і зелена. Зелена – де можна вільно пересуватися, оранжева і червона – де є проблеми».

Арсеній Яценюк також закликав громадян повідомляти про те, «як місцева влада чистить вулиці чи не чистить», та публікувати відповідні фото в соцмережах. Про це повідомили сьогодні, 8 січня, на Урядовому порталі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів