Правоохоронці чергуватимуть у місцях проведення масових заходів на Львівщині

17:00 18 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Працівники підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області нестимуть на Водохреща, 19 січня, службу поблизу храмів, де відбуватимуться святкові богослужіння, а також у місцях, де проводитимуться купання.

Про це повідомили в п’ятницю, 18 січня, прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Основне, на що звертатимуть увагу поліцейські – це попередження порушень публічного порядку та злочинів. Правоохоронці нестимуть службу біля храмів, а також у місцях проведення масових заходів, зокрема – купань. У Львові це, в першу чергу, центральна частина міста й площа Ринок, де о 13.30 проводитиметься загальноміське освячення води».

«Збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюватимуть вибухотехніки та кінологи щоб швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів. Правоохоронці звертаються до усіх мешканців Львова та області з проханням бути взаємоввічливими та толерантними», – поінформували також прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів