Працівники Львівської міськради переказують одноденний заробіток для зброєносців

20:04 30 вересня 2024 р.

Фото до новини

Станом на сьогодні зібрано понад 4,5 мільйона гривень зі 200 мільйонів гривень, які запланувала кампанія «Зброєносці».

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com. Фонд «Повернись живим» разом зі Львівською міською радою продовжують збирати 200 мільйонів гривень, аби комплексно забезпечити чотири бойові бригади ЗСУ, які зараз тримають оборону на передовій. Станом на сьогодні зібрано понад 4,5 мільйона гривень. До збору «Зброєносці» долучаються і працівники Львівської міської ради, які переказують свій одноденний заробіток на сторінці фонду.

«Сьогодні на передовій нашим найбільше потрібна зброя. Збір із фондом “Повернись живим” Львівська міська рада відкрила місяць тому. Я переговорив з колективом, і ми готові повторити наші попередні акції. Минулого року ми перераховували одноденну зарплату на протези для військових в UNBROKEN. До того – всім містом збирали кошти для Вікторійки зі СМА. Тоді долучалося багато українських та міжнародних компаній і нам вдавалось закривати великі збори. Цього разу потрібно більше. Просимо усі компанії та підприємства долучатись до ініціативи і ставати зброєносцем для наших захисників», – каже міський голова Львова Андрій Садовий.

На зібрані гроші планують придбати міномети, гранотомети, пікапи, РЕБи та квадрокоптери для підрозділів, пункти постійної дислокації яких мають у західній Україні. Це 24-та окрема механізована бригада ім. Короля Данила, 80-та окрема десантно-штурмова Галицька бригада, 68-ма окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша, 128-ма окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада.

Кампанія збору «Зброєносці» на 200 мільйонів триватиме доки не закриється збір.

Долучитися до збору можна на сайті «Повернись живим» за посиланням:  https://savelife.in.ua/zbroyenosci/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів