ППО збила кілька російських ракет над Дніпропетровщиною

10:01 5 липня 2022 р.

Фото до новини

Зазнали руйнувань два населені пункти Криворізького району.

Голова Дніпропетровської ОДА(ОВА) Валентин Резніченко повідомив у телеграм-каналі про нічну атаку на Дніпропетровщину, пише Dailylviv.com.

"Ранкова ракетна атака на область. «Сусід» «дружньо» скерував на нас 7 ракет! 6 з них наші військові збили - над Дніпром та Синельниківським районом.

У Дніпрі уламки збитої ракети спричинили загоряння. Рятувальники вогонь приборкали. Ніхто не постраждав. 

У місті Покров «приліт» у приватний  сектор. Зруйновані кілька будинків, ще у кількох повибивало шибки. Від вибуху сталася пожежа. На місці працюють представники ДСНС та поліції. Попередньо, без постраждалих".

У своєму другому дописі Валентин Резніченко прокоментував удар по околицях Кривого Рогу: "Напружені ніч та ранок і у Криворізькому районі. 

Ворог знову обстріляв Зеленодольську громаду. У Зеленодольську поцілив по дачному масиву, у Великій Костромці - по одній з вулиць. Село частково без світла. Масштаби руйнувань уточнюють. Попередньо, люди не постраждали".

Прикметно, що в жодному з повідомлень керівника Дніпропетровської обласної військової адміністрації не сказано, що Дніпропетровщину атакують російські збройні сили, аморальний ворог, який не дотримується навіть цивілізованих правил ведення війни. 

У північно-західній частині Чорного моря росія зосередила 5 кораблів з 30-ма ракетами

Уночі на Львівщині оголосили повітряну тривогу: першу у липні

На Львівщині припинили нічну повітряну тривогу

Російська армія зранку вдарила ракетою по школі в Харкові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів