Пожежники вивели на свіже повітря 10 львів’ян

10:15 25 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

18 вогнеборців ліквідовували пожежу в будинку на вулиці Володимира Великого у Львові.

У прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області розповіли в понеділок: «24 березня об 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на п'ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Володимира Великого у Львові. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

«На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу, вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. Через пожежу, сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами горіння, тож рятувальники у спеціальних апаратах захисту органів дихання, окрім гасіння пожежі, ще й виводили людей, які самостійно не могли покинути свої помешкання. Загалом рятувальники вивели на свіже повітря 10 людей», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Вогнеборці локалізували пожежу о 11:46, а о 11:47 повністю ліквідували в складі трьох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів, стіни та стелю на сходовій клітці на площі 10 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 18 чоловік особового складу та чотири одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів