Пожежники врятували життя львів’янину

15:52 7 січня 2017 р.

В обласному управлінні ДСНС повідомили в суботу, що за минулу добу вогнеборці двічі ліквідовували пожежі у підвалах, в одному з яких врятували життя чоловіка.

Зокрема, 6 січня о 14: 51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку №9 на вулиці Кошиця у Львові. Відтак, туди були відправлені працівники пожежно-рятувального підрозділу № 3 Львова та оперативно-координаційного центру.

Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Внаслідок пожежі отримав опіки гомілки першого ступеня чоловік 1962 року народження. Потерпілого госпіталізовано в Комунальну 8-му міську лікарню, де після огляду відпущено додому.

Пожежу повністю ліквідували о 15:23 дві ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі чотири квадратних метрів До ліквідації цієї пожежі були залучені три одиниці спецтехніки та 12 вогнеборців.

Натомість 6 січня о 14:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі чотириповерхового житлового будинку №169 на вулиці Городоцькій.  Рятувальникам ДПРЧ-2 Львова через сильне задимлення довелося працювати там в апаратах захисту органів дихання.

Пожежу повністю ліквідували о 15:43. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі три квадратних метрів. До ліквідації займання були залучено дві одиниці спецтехніки та шестеро вогнеборців. 

Про це повідомили сьогодні, 7 січня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів