Пожежники врятували у Львові 40 людей та евакуювали 30-х

10:20 19 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

18 березня 19:39 на диспетчерський пункт «Служби порятунку 101» надійшло повідомлення про пожежу на четвертому поверсі десятиповерхового гуртожитку на вулиці Лазаренка у Львові.

Про це повідомили у вівторок, 19 березня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області Про це повідомили у вівторок, 19 березня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області «На місце пожежі було направлено вогнеборців із Державних пожежно-рятувальних частин Львова №29, №30, №2 та №4. Вже за сім хвилин на місце події прибув перший пожежно-рятувальний підрозділ».

«Пожежа спричинила задимлення на коридорі гуртожитку, аби гарантувати безпеку людей рятувальники провели евакуацію. 40 людей рятувальники вивели, використовуючи кисневі маски, ще 30 людей евакуювали, та 430 мешканців вийшли на вулицю самостійно», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Через щільне задимлення приміщень вогнеборцям довелось ліквідовувати займання в апаратах захисту органів дихання в складі семи ланок газодимозахисної служби. Пожежу локалізовано о 20:19 та повністю ліквідовано о 20:29. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 квадратних метрів та пошкоджено стіни площею 30 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 39 рятувальників та сім одиниць спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів