Пожежники врятували п’ятьох львів’ян

16:14 23 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Співробітники МНС витягли з вогню в тому числі двох дітей.

22 грудня о 18:11 до оперативно-координаційного центру обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України надійшло повідомлення про пожежу на мансардному поверсі двоповерхового будинку №40а на вулиці Хуторівка у Львові. Відтак десяток вогнеборців, працюючи в апаратах захисту органів дихання через сильне задимлення приміщення, оперативно ліквідували займання та врятували від вогню будівлю й трьох травмованих унаслідок пожежі львів’ян.

У тому числі – дві дитини, 2011 та 2013 року народження відповідно, а також мешканку села Полтва Буського району 1989 року народження. Потерпілих з діагнозом отруєння продуктами горіння середнього ступеня важкості та термічними опіками госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню та Львівську обласну дитячу спеціалізовану клінічну лікарню. Пожежу ліквідовано о 18:35. 

А 23 грудня о 00:09 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку №8 на вулиці Філарета Колесси також у Львові.На момент приїзду вогнеборців вогонь встиг добряче погосподарювати у квартирі.

Унаслідок пожежі травмовано дві людини. Зокрема, жінку 1947 року народження госпіталізовано у важкому стані з діагнозом термічні опіки верхніх кінцівок та обличчя, опіки дихальних шляхів ІІ ступеня, у 8-му міську клінічну лікарню.

Ще одним потерпілим виявився 44-річний чоловік, який отруївся продуктами горіння, відтак госпіталізований у середньому ступені важкості у Львівську обласну клінічну лікарню. Внаслідок займання вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 17 кв. м та пошкоджено стіни квартири на площі 50 кв. м.

Пожежу ліквідовано о 00:36. Про це повідомляє сьогодні, 23 грудня, обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів