Пожежники врятували на Львівщині жінку й чотири будівлі (оновлено)

11:20 23 вересня 2016 р.

Займання у Моршині спричинило коротке замикання холодильника.

 23 вересня о 01:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі двоповерхового житлового будинку №75 на вулиці Шевченка в Моршині. Туди негайно був направлений пожежно-рятувальний підрозділ.

Ймовірно, займання спричинило коротке замикання холодильника. Внаслідок пожежі відбулося інтенсивне виділення продуктів горіння, й небезпечний дим заповнив практично весь житловий будинок.

На момент пожежі у помешканні перебувала дружина власника, яка міцно спала й через сильне задимлення не могла самостійно покинути житло. Рятувальники винесли її на свіже повітря через вікно за допомогою триколінчастої драбини. 

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. О 01:35 пожежу повністю ліквідувала ланка газодимозахисної служби.  Внаслідок пожежі вогнем знищено два холодильники та речі домашнього вжитку на площі п’яти квадратних метрів.

До ліквідації займання були залучені семеро рятувальників та дві одиниці спецтехніки.  Внаслідок події ніхто не постраждав.

Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

22 вересня о 11:49 до Служби порятунку «101» надійшло також повідомлення про пожежу в господарській будівлі в селі Погариско в Жовківському районі. Туди негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи ДПРП-48 міста Рава-Руська та пожежної команди села Бишків.

На момент прибуття рятувальників полум’я охопило дах будівлі та перекинулося на запаси сіна. Завдяки кваліфікованим діям підрозділів ДСНС вдалось врятувати чотири будівлі від знищення вогнем. 

Пожежу повністю ліквідували о 13:22. Вогнем знищено дах повністю, перекриття будинку на площі 25 квадратних метрів та 10 тонн сіна. Внаслідок події ніхто не постраждав Причина виникнення займання встановлюється.

Про це повідомили також сьогодні, 23 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів