Пожежники врятували львів’янку

09:35 25 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

24 лютого о 14:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоквартирному житловому будинку на вулиці Пасічній у Львові.

Про це розповіли у вівторок, 25 лютого, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували, що до місця виклику негайно виїхали рятувальники 29-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з'ясувалося, що вогонь швидко поширився горючими конструкціями даху та охопив його повністю.

Під час розвідки пожежі в будівлі виявили жінку, яку вивели на свіже повітря та передали для подальшого огляду медикам. Потерпілою виявилась власниця житлового будинку – жінка 1933 року народження.

О 14:38 вогнеборці локалізували пожежу, а о 15:03 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах та перекриття на площі 75 квадратних метрів. Вогнеборцям вдалось запобігти поширенню вогню та знищенню вогнем житлового будинку, а також перекидання вогню на поруч розташований будинок. До ліквідації пожежі залучили 22 вогнеборців і п’ять одиниць спецтехніки.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинув унаслідок пожежі чоловік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів