Пожежники врятували двох жителів Нового Роздолу

09:42 20 вересня 2016 р.

Мешканці дев’ятиповерхового будинку не могли самостійно вийти зі своєї квартири.

Сьогодні, 20 вересня о 04:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. на вулиці Бандери в Новому Роздолі. Туди одразу ж виїхали пожежники. 

Тим часом увесь дев’ятий поверх та сходова клітка будинку, в якому виникла пожежа, заповнили токсичними продуктами горіння. В одній із квартир вогнеборці натрапили на двох її мешканців, які не могли самостійно вийти з неї. Рятувальники вивели їх на свіже повітря та передали медикам для огляду.

Пожежу повністю ліквідували щойно о 04:52. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів, зате рятувальникам вдалося запобігти поширенню вогню по конструктивних елементах будівлі та врятувати сусідні кімнати від знищення. 

Ліквідовували займання семеро рятувальників та дві одиниці спецтехніки. Постраждалих під час пожежі немає. Причину її виникнення ще не встановлено.

Про це повідомили сьогодні, 20 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів