Пожежники ліквідували займання на вулиці Братів Міхновських у Львові

10:30 16 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Вогнеборці евакуювали з будинку його мешканців аби гарантувати їх безпеку.

У середу,15 лютого, о 16:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку №42 на вулиці Братів Міхновських у Львові, яка спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці також прийняли рішення евакуювати з будинку п’ятьох його мешканців аби гарантувати їх безпеку. Рятувальниками було виведено 5 осіб на свіже повітря.

Пожежу повністю ліквідували о 17:02. Вогонь встиг знищити лише два дивани й пошкодити речі домашнього вжитку на площі 16 кадратних метрів. Натомість завдяки оперативним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил і засобів вдалося врятувати квартиру від повного згорання.

До ліквідації займання були залучені три одиниці спецтехніки та 20 вогнеборців. Про це повідомили сьогодні, 16 лютого, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото й відео з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів