Пожежники ліквідували у Львові займання горища

10:00 21 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Пожежа на вулиці Японській спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили в четвер: «20 грудня о 19:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі п'ятиповерхового житлового будинку №8 на вулиці Японській у Львові. На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи ДПРЧ Львова, навчально – пожежну рятувальну частину ЛДУ БЖД та оперативно-координаційний центр».
«Оперативно прибувши на місце події, рятувальники прийнялися до ліквідації займання. Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Завдяки професійним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил та засобів вдалося вдалось швидко ліквідувати пожежу і запобігши поширенню вогню. Силами рятувальників пожежу локалізували о 19:27 і ліквідували о 19:29 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено перекриття квартири на площі трьох квадратних метрів. На місці події працювали 21 чоловік особового складу та чотири одиниці техніки», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів