Пожежники ліквідували два займання у Львові

10:10 22 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Загоряння виникли на вулицях Плуговій і Низинній.

У суботу, 21 січня, о 17:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Плуговій у Львові, яку  25 вогнеборців і чотири одиниці спецтехніки ліквідували о 18:13.

Вогонь встиг знищити там речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів.

Натомість о 23:34 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на сьомому поверсі десятиповерхового житлового будинку на вулиці Низинній у Львові. На момент прибуття туди рятувальників з балкону вибивалося полум’я, а сходова клітина була повністю задимлена. 

Через щільне задимлення та високу концентрацію отруйних продуктів горіння мешканці квартири поверхом вище не могли самостійно покинути свого помешкання, тож рятувальники за допомогою автомобільної драбини врятували з задимленої квартири чотирьох людей. 25 вогнеборців і п’ять одиниці спецтехніки.ліквідували цю пожежу о 00:04. Вогонь встиг знищити там речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів. Про це повідомили сьогодні, 22 січня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів