Пожежа в будинку на Стрийщині: знайдено тіло господаря

12:11 15 грудня 2020 р.

Фото до новини

У Стрийському районі під час пожежі загинув чоловік – поліцейські проводять розслідування. Як попередньо встановили слідчі територіального підрозділу поліції, пожежа у будинку, де проживав загиблий, сталась внаслідок необережного поводження з вогнем.

14 грудня о 08:41 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с.Лисовичі Стрийського району в дерев’яному житловому будинку, розміром 7×4 м, пише DailyLviv.

До місця події було негайно було скеровано вогнеборців 9-ої державної пожежно-рятувальної частини  м. Моршин. Не гаючи часу вогнеборці  приступили до ліквідації займання. О 09:08 пожежу локалізовано та о 09:16 повністю ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби.

На місця пожежі виявлено тіло власника, 1948 року народження.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м та 4 дерев’яні вікна .Вогнеборцями врятовано будівлю від знищення вогнем.

За інформацією поліція Львівщини, попередньо встановлена причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

За фактом слідчі Стрийського відділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.
 
Проводиться розслідування.

80% тіла - в опіках: на Львівщині жінка загинула, готуючи їжу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів