Пожежа у «МІ 100»: двоє львів'ян – у реанімації

09:23 27 листопада 2016 р.

Фото до новини

Унаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулися 22 людей. До медичних закладів Львова госпіталізовано 14-х, із них двоє перебувають у реанімації у важкому стані.

27 листопада о 01:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі «МІ100» на вулиці Науковій, 7 у Львові. На місце події негайно за підвищеним номером виклику №3 було відправлено пожежно-рятувальні підрозділи № 4, 30, 2, 29, 31, 1 та частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби Львова.

Рятувальники, прибувши на місце події, виявили загорання на площі 50 квадратних метрів. Оцінивши ситуацію, що виникла, було прийнято рішення про проведення негайної евакуації відвідувачів розважального центру. Загалом вогнеборці евакуювали 250 людей. Ще восьмеро людей не могли самотужки покинути приміщення клубу. Фахівці ДСНС винесли їх із небезпечного середовища на свіже повітря та передали медикам.

О 02:54 пожежу було локалізовано і о 03:51 повністю ліквідовано в складі 10 ланок газодимозахисної служби. Складність гасіння пожежі полягала у щільній задимленості приміщення, яке виникло внаслідок загорання. Вогнеборцям довелося проводити рятувальну операцію  та ліквідовувати займання в апаратах захисту органів дихання.
Окрім цього, серед відпочивальників розпочалася сильна паніка, що значно ускладнило процес евакуації. Внаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулися 22 людей. До медичних закладів Львова госпіталізовано 14 людей, з них двоє перебувають у реанімації у важкому стані.

До ліквідації пожежі залучили 49 рятувальників та 14 одиниць спецтехніки. Причина виникнення займання з'ясовують,повідомило управління ДНС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів