Пожежа призвела до трагедії в селі на Львівщині

09:10 19 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У четвер, 19 грудня, о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в дерев'яному житловому будинку в селі Конюшків у Бродівському районі на Львівщині.

Вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі. Під час розвідки пожежі, в будинку було виявлено тіло загиблого чоловіка. Ним виявився власник будинку – чоловік 1981року народження.

19 грудня о 02:31 пожежу локалізували, а о 03:17 – ліквідували у складі ланки газодимозахисної служби. Завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборців вдалось запобігти розповсюдженню вогню, та не допустити повного знищення вогнем житлового будинку та сусідньої будівлі.

Унаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 25 квадратних метрів, перекриття на площі шість квадратних метрів, міжкімнатні двері, речі домашнього вжитку на площі 15 квадратних метрів, пошкоджено стіни на площі 10 квадратних метрів До ліквідації пожежі залучили чотирьох вогнеборців.

Про це повідомили в четвер, 19 грудня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «Щоденний Львів», у Стрию зайнялося сміттєзвалище.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів