Потяги зі Львова до Києва наразі не відправляють

22:41 19 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvi.ua

Про це повідомила в середу в ефірі радіостанції «Львівська хвиля» прес-секретар Львівської залізниці Лілія Криницька.

За її словами, рух зупинено на вимогу Південно-Західної залізниці. Лілія Криницька конкретизувала: «Отримали телеграму з Києва: «У зв’язку із аварією на території Південно-Західної залізниці на дільниці Тетерів-Коростень Південно-Західна залізниця технічно не може приймати поїзди від західного напрямку. Тому ми були зобов’язані зупинити усі поїзди, які вже мали відправитись і наразі на невизначений термін поїзди відправляти не будемо. Південно-Західна залізниця – це залізниця із центром у Києві», - уточнила вона. 

Натомість диспетчер довідкової службі Головного залізничного вокзалу Львова повідомила в середу: «Приїхав поїзд з Івано-Франківська, який о 20.20 повинен був відправитися на Київ. Наразі не поїхав і не поїде, поки нам не зачитають додаткові накази».

За словами диспетчера, сьогодні зі столиці прийшли якісь накази, які ще не оприлюднили. Про те, що у них – співробітники Головного залізничного вокзалу Львова поки що не знають. Єдина вказівка – не відправляти поїзди зі станції Львів доти, поки не оглосили наказів.

Як бачимо, причин припинення залізничного сполучення між Львовом оголошено дві. Але оскільки вони зовсім різні, то не пропускають потяги до Києва, радше, для того, аби львів’яни не поповнювали лави столичного Майдану.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів