Потяг Львів-Бахмут затримується на 5 годин

11:28 12 лютого 2021 р.

Фото до новини

Через складні погодні умови зранку, 12 лютого, із запізненням ідуть поїзди №14 Солотвино — Київ та №142 Львів — Бахмут, які затримуються на 6 і 5 годин відповідно.

Про це повідомляє сайт Укрзалізниця, пише DailyLviv.

Так, 119 пасажирів, які очікують на поїзд №142 на Центральному вокзалі в Києві, безкоштовно розміщено в залі очікування підвищеного комфорту до прибуття потяга.

Для пасажирів поїзда №14, які продовжуватимуть поїздку в напрямку Дніпра та Запоріжжя, буде організовано пересадку на вечірній поїзд Інтерсіті+.

Також зранку 12 лютого було затримано на 26 хвилин відправку зі Львова поїзда №45 Ужгород — Лисичанськ для зручної пересадки пасажирів поїзда Дніпро — Трускавець.

Інші поїзди Укрзалізниці прямують за розкладом, незважаючи на складні погодні умови. За потреби для всіх пасажирів будуть оперативно організовані зручні пересадки та створені комфортні умови очікування на рейси, що йтимуть не за графіком.

Загалом за добу (з 7:00 11 лютого до 7:00 12 лютого) у заходах із снігоборотьби було задіяно понад 6,6 тис. залізничників. За вказаний період було очищено від снігу майже 14 тис. стрілочних переводів та 473 пасажирські платформи. Також було задіяно 44 одиниці снігоприбиральної техніки.

Назвали головну причину травмування людей на Львівській залізниці

Славське-Пилипець - за пів години: мале Карпатське коло зблизить гірськолижні курорти

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів