Порядок на матчі між «Шахтарем» і «ПСЖ» у Львові забезпечуватимуть 700 міліціонерів

09:30 30 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Сьогодні в нашому місті будуть працювати у подовженому режимі автобуси №3а, №10, №25 та №40, а також тролейбусні маршрути №3, №20 та №25.

Сьогодні, 30 вересня, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів між «Шахтарем» і «ПСЖ». На час проведення матчу відбудуться деякі зміни в русі приватного транспорту. Окрім цього, вирішено створити виділені місця під парковку таксі.

Також для комфорту вболівальників з 19.30 до 21.30 та у період з 23.30 до 01.00 до стадіону курсуватимуть шатл-баси. Зокрема – за маршрутом: площа Петрушевича – вулиця Шота Руставелі – вулиця Стрийська, 199, а також – за маршрутом: проспект Червоної Калини (кінотеатр імені Олександра Довженка) – вулиця Хуторівка – вулиця Стрийська, 199.

Окрім цього, будуть працювати у подовженому режимі автобуси №3а, №10, №25 та №40. Тролейбусні маршрути №3, №20 та №25 також курсуватимуть у подовженому режимі до першої години ночі.

Також в.о. директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив, що спільно з поліцією Львова було внесено деякі зміни у схему доїзду для приватного транспорту, які мають додати певний комфорт для вболівальників. 

Зокрема, доїзд на матч здійснюватиметься за такими схемами:

вулиця Стрийська – вулиця Вернадського – вулиця Броварського – «Арена Львів»;

вулиця Стрийська – вулиця Сокільницька (поворот перед іподромом) – вулиця Міклоша – «Арена Львів».

Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» – вулиця Броварського – вулиця Вернадського – вулиця Стрийська. Також виїзд здійснюватиметься на кільцеву дорогу.

Заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко розповів: «Зазвичай люди викликають таксі і очікують, що машина під’їде до входу на стадіон. Але через велику кількість авто таксі не може туди дістатись і зупиняється де завгодно. Щоб уникнути таких ситуацій, ми вирішили виділити спеціальні зони для паркування таксі, зокрема на паркові ТРЦ «Кінг Крос», біля автовокзалу та біля перехрестя вулиць Стрийської й Сокільницької». 

Для власного комфорту вболівальників просять прибувати на стадіон завчасно, гейти будуть відкриті з 19.00. Про це повідомили сьогодні, 30 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли в середу:

«Під час поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів між футбольнимиклубами «Шахтар» (Україна) – «ПСЖ» (Франція), що відбудеться 30 вересня на стадіоні «Арена Львів», громадський порядок забезпечуватимуть сімсот працівників міліції. Переглянути матч на стадіоні планують близько тридцяти  чотирьох тисячуболівальників, у тому числі й 150 іноземців, переважно фанатів французькоїкоманди.

Основні зусилля правоохоронців будуть направлені на охорону громадського порядку площі перед стадіоном, вокзалів та у центральній частині міста. Також співробітники міліції працюватимуть разом зі стюартами на входах у чашу стадіону – спільно перевірятимуть в уболівальників вхідні квитки на матч та відсутність заборонених предметів.

Начальник управління громадської безпеки Львівського обласного УМВС, полковник міліції Андрій Гребенюк закликав: «Ми звертаємось до всіх вболівальників і футбольних фанатів з проханнямповодитись цивілізовано, не порушувати громадський порядок таприслухатись до порад правоохоронців та стюардів. Також не намагайтесьпроносити у чашу стадіону заборонені предмети. У випадку, якщо ви стали жертвою або очевидцем злочину, помітилинебезпечний предмет чи володієте інформацією про загрозу життю чиздоровю громадян, звертайтесь до правоохоронців або на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів