Порушників кордону зловили фотопастками. Як це було

12:06 22 грудня 2023 р.

Фото до новини

Прикордонники активно використовують різноманітні технічні засоби.

Про це інформує західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише DailyLviv.com.

На Буковині прикордонники за допомогою технічних засобів спостереження затримали 5 порушників кордону.

На ділянці відповідальності Чернівецького прикордонного загону прикордонники активно використовують різноманітні технічні засоби, зокрема фотопастки. Це значно підвищує ефективність охорони державного кордону та допомагає виявляти порушників.

Читайте також: На західному кордоні затримали 7 ухилянтів, 3 з них - упіймала фотопастка прикордонників

Учора на ділянці відділу «Порубне» в об’єктив фотозасобу потрапила група осіб, яка рухалась в бік державного кордону. Неподалік кордону група розділилася на дві з наміром незаконно перетнути кордон в різних місцях. Однак оперативний підрозділ прикордонників «розгадав» цей маневр за допомогою БПЛА. На перехоплення порушників вибуло кілька груп реагування.

В результаті переслідування за кількасот метрів від сусідньої Румунії прикордонники затримали чотирьох чоловіків призовного віку.

Ще двох чоловіків зафіксувала фотопастка, встановлена на ділянці відділу «Селятин». Одного з них прикордонники затримали, коли він вже подолав загороджувальний паркан. Інший вдався до втечі вглиб території України. Наразі тривають його пошуки.

Стосовно всіх затриманих прикордонники склали адміністративні матеріали за статтями 204-2 та 185-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: Фотопастка спрацювала: українські і словацькі прикордонники спільно затримують порушників

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів