Поранений начальник Львівської міліції двічі просив про допомогу, по нього скерували спецпризначенців, – нардеп

21:05 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Народний депутат Андрій Антонищак запевнив у вівторок: «Загарія двічі надсилав СМС з проханням про допомогу, зараз на місце аварії пішов спецназ. Повірте, робиться все можливе, щоб витягнути їх звідти».

«Машини, в яких перебували начальник Головного управління МВС у Львівській області Дмитро Загарія і командир батальйону спецназу «Львів» Ігор Вольський, підірвалися на фугасі біля Дебальцеве. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на народного депутата фракції «Блоку Петра Порошенко», колишнього куратора батальйону Нацгвардії їм. Кульчицуого Андрій Антонищак – інформують сьогодні, 10 лютого, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1», конкретизуючи при цьому:

«На двох автомобілях вони їхали від Станиці Луганської в Дебальцеве, де зараз знаходиться батальйон міліції спеціального призначення «Львів». Близько Дебальцеве машини підірвалися на фугасі, загинув комбат «Львова» Ігор Вольський, Загарія поранений», – розповів Антонищак.

Всього поранено 4 людини. За словами нардепа, Загарія двічі надсилав СМС з проханням про допомогу, зараз на місце аварії пішов спецназ.

«Повірте, робиться все можливе, щоб витягнути їх звідти», – сказав Антонищак.

У той же час, у відділі зв'язків з громадськістю облуправління міліції повідомили, що не можуть ні підтвердити цю інформацію, ні спростувати її. В даний момент зв'язку з Загарією немає».

Як інформував «ЩЛ», під Дебальцевим підірвався на фугасі автомобіль головного міліціонера Львівщини Дмитра Загарії, а також Під Дебальцевим загинув командир батальйону «Львів» Ігор Вольський.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів