Під Дебальцевим намагаються врятувати головного міліціонера Львівщини Дмитра Загарію

19:28 10 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Народний депутат і координатор батальйону імені Кульчицького Андрій Антонищак повідомив у вівторок: «Два автомобілі, в яких, зокрема, перебували Вольський і начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія, перекинулися після того, як один із них підірвався на фугасі».

«Загинув комбат «Львова» Вольський. Спецназ намагається врятувати начальника міліції Львівщини Загарію», – повідомило сьогодні, 10 лютого, інтернет-видання «Новий Погляд», конкретизуючи при цьому:

«Сьогодні після обіду біля селища Лагутіно неподалік Дебальцевого загинув комбат батальйону «Львів» Ігор Вольський. Цю інформацію «Погляду» підтвердив народний депутат, координатор батальйону Кульчицького Андрій Антонищак.

«Два автомобілі, в яких, зокрема, перебували Вольський та начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія, перекинулися після того, як один із них підірвався на фугасі. Вольський загинув. Доля решти людей наразі достеменно невідома. В даний момент на порятунок вирушили спецназівці, оскільки від Дмитра Загарії прийшла СМС про допомогу», – розповів Антонищак. «Погляд» інформуватиме про розвиток ситуації.

Натомість головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв повідомив сьогодні, 10 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Люди! ЛЬВІВЯНИ! Маємо велику біду! Сьогодні при спробі прориву на Дебальцево підірвався автомобіль, в якому був начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія! ФУГАС.

Потім сєпари пішли в атаку... Як повідомив один із пасажирів, якого викинуло вибухом, один з львівських офіцерів з бату «Львів»ТОЧНО загинув.

Як поінформували хлопці з Нацгвардії, після вибухів Дмитрович ще був живий і навіть, здається, прислав есемеску. Зараз туди проривається під кулеметним вогнем спецназ. 

Вони їхали на двох машинах, одна броньована, друга – ні. Дмитрович був не в броньованій! Господи! Врятуй цю хорошу людину і усіх, хто з ним поряд! Я ДУЖЕ ДУЖЕ ТЕБЕ ПРОШУ!».

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко попереджав сьогодні, 10 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Мне надоели сказочники еще со времен УглегорскНАШ. Среди них есть люди искренне заблуждающиеся, которым кто-то рассказал сказку про белого бычка. Но гораздо опаснее люди, профессионально втирающие баки вышестоящему начальству.

Так вот. Трасса Артемовск-Дебальцево блокирована террористами в Логвиново. Параллельная трасса Дебальцево-Луганское блокирована террористами в Нижнелозовое. 

Дороги заминированы фугасами. Никаких «деблокирований» дороги не происходило. Часть батальона Донбасс находиться на передовой в этом районе. За свои слова – отвечаю.

Сказочники в погонах, диванные комментаторы – ПНХ. Слава Украине!

P.S. Когда дорога будет деблокирована – я сообщу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів