Понад 40 ракет і майже 40 ударних дронів випустила Росія по Україні - Зеленський

08:44 11 квітня 2024 р.

Фото до новини

Частину ракет і «шахедів» вдалося збити.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський, пише DailyLviv.com.

"Вдячний усім, хто зараз ліквідовує наслідки російської атаки, і кожному воїну нашої ППО, який уночі був на варті. Понад 40 ракет та ще близько 40 ударних дронів. Частину ракет і «шахедів» вдалося збити. На жаль, лише частину.

Російські терористи знову цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури. Був черговий підлий ракетний удар по Харкову та Харківській області. Мішенню стали також об’єкти в інших областях: Київській, Запорізькій, Одеській та Львівській

Кожен із наших сусідів у Європі, кожен з інших партнерів бачить, наскільки критичною є потреба України в ППО. Саме тут, саме зараз, саме нашою можливістю подолати російський терор світ може довести, що всі однаково сприймають терор як злочин. Якщо ж Росії буде дозволено й надалі це робити, якщо російські ракети й «шахеди» битимуть не тільки по Україні, а й по рішучості партнерів, це буде глобальним дозволом на терор.

Потрібна ППО та інша оборонна підтримка, а не заплющування очей і довгі дискусії.

Дякую всім у світі, хто справді дієво підтримує нашу українську боротьбу за життя. Дякую всім лідерам, які не мовчатимуть, які продовжать допомагати нам і засуджувати російський терор", - наголосив Президент України.

Як повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, Росія атакувала два об'єкти - у Стрию і Червонограді.

Нагадаємо, 24 березня Росія здійснила терористичний удар по найбільшому в Європі газовому сховищу на території Львівщини.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів