Поліція охорони на Львівщині отримала начальника й 18 автівок

11:30 13 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Заступник начальника департаменту поліції охорони полковник поліції Олег Іващенко представив особовому складу начальника управління поліції охорони у Львівській області – полковника поліції Олександра Берила.

Про це повідомили в середу, 13 лютого, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «В управлінні поліції охорони у Львівській області відбулась нарада, під час якої заступник начальника департаменту поліції охорони, полковник поліції Олег Іващенко, представив особовому складу начальника управління – полковника поліції Олександра Берила, на якого від липня 2018 року було покладено тимчасове виконання обов’язків начальника. На засіданні також були присутні начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області – генерал поліції третього рангу Валерій Середа, начальник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації міністерства юстиції – генерал-майор внутрішньої служби Михайло Дзюдзь, а також настоятель каплички УПО – отець Володимир».

«Після наради гості оглянули приміщення, де для зручності клієнтів працює центр, в якому приймають громадян з питань охорони. а клієнти можуть наочно ознайомитися з схемами встановлення сигналізації, датчиками та приладами, які будуть встановлені в їх помешканнях. Після огляду центру працівники підрозділів Управління поліції охорони у Львівській області отримали ключі від нових службових автомобілів», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Автомобілі освятив священик, також він благословив правоохоронців на мирний і благополучний шлях і здійснення добрих справ. Нещодавно управління поліції охорони у Львівській області придбало за власний кошт вісімнадцять нових автомобілів «Skoda Octavia A7», «Renault Logan» та «Renault Duster», – повідомили також в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів