Поліцейському вдалося переконати нетверезого львів’янина не накладати на себе руки

13:48 3 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Речниця правоохоронців розповіла: «Поліцейські дуже часто їдуть на такі виїзди, де потрібно спілкуватися з ймовірними самогубцями».

«3 грудня о 4:30 чоловік викликав поліцію на Левандівський міст, повідомивши, що хоче покінчити життя самогубством. На вигляд чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Мабуть, набридло спілкуватися зі «зеленим змієм» і він вирішив для бесіди викликати поліцейських. Для доказу «серйозності» своїх намірів він кинув на залізничне полотно шапку. Народ, якщо вживаєте алкоголь, вживайте з розумом! Можливо, допомога поліції в цей момент була комусь більше потрібна», – повідомили сьогодні, 3 грудня, на сторінці громадського формування «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події. Натомість журналіст розповів у четвер.

«Вночі у Львові чоловік викликав поліцейських до Левандівського мосту, і повідомив, що хоче покінчити життя самогубством. Цю інформацію журналісту «УНН» підтвердила речниця патрульної поліції у Львові Катерина Рибій, яка розповіла: «Поліція приїхала на місце події, їм вдалось вмовити чоловіка не чинити самогубства. Такі епізоди трапляються у Львові чи не щодня. Поліцейські дуже часто їдуть на такі виїзди, де потрібно спілкуватись із ймовірними самогубцями». Нагадаємо, у ніч на 25 листопада у Львові на вулиці Масарика чоловік загинув, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки».

Про це повідомили сьогодні, 3 грудня, в інформаційній агенції «УНН»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів