Показові навчання сил цивільного захисту Львівщини на «Фуджікурі» завершилися

13:40 1 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Голова Львівської ОДА Олег Синютка переконався, що, за його словами, рятувальні служби завдяки хорошим технічним засобам та вишколу особового складу готові вчасно та якісно відреагувати на виникнення будь-якої ситуації та врятувати людей.


У середу, 1 лютого, служби цивільного захисту продемонстрували під час показових навчань на території компанії «Фуджікура» гасіння умовної пожежі, рятування людей на висотах та евакуація потерпілих та інші елементи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив: «Сьогодні ми мали змогу побачити підготовку сил цивільного захисту Львівщини до роботи у надзвичайних ситуаціях. Переконалися, зокрема, що рятувальні служби завдяки хорошим технічним засобам та вишколу особового складу готові вчасно та якісно відреагувати на виникнення будь-якої ситуації та врятувати людей. Також ці навчання мали на меті продемонструвати готовність Львівщини до протидії провокаціям агресора і перевірку навичок рятувальників під час роботи на промислових підприємствах».

Під час проведення комплексних показових навчань рятувальні служби представили зразки техніки та засоби механізації Служби порятунку й продемонстрували гасіння умовної пожежі, рятування людей на висотах за допомогою пожежних автодрабин та колінчастих підйомників, рятування людей з використанням альпіністського спорядження, евакуацію потерпілих, розгортання та роботу сортувального майданчика для потерпілих на догоспітальному етапі і охорону громадського порядку та регулювання дорожнього руху. До участі у навчаннях залучили пожежно-рятувальні підрозділи Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, 2-й спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України, Львівського обласного управління поліції та управління патрульної поліції у Львові й працівники Львівського обласного центру екстренної медичної допомоги медицини катастроф», Львівської центральної водолазної служби, комунальних служб Львова та ДСП «Львівський державний міжобласний спецкомбінат» УДО «Радон». Опісля навчань відбулась нарада, на якій підсумували результати навчального збору та заслухали звіти начальників спеціалізованих служб.

Про це повідомили сьогодні, 1 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також опублікували фоторепортаж з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів