Податкова міліція проводить на Львівщині операцію «Рубіж-2015»

14:14 20 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: vl.sfs.gov.ua

Уже вилучено п’ять нерозмитнених автотранспортних засобів.

«Податкова міліція ДФС у Львівській області проводить операцію «Рубіж-2015», – повідомили сьогодні, 20 листопада, в обласному управлінні Державної фіскальної служба України, де також поінформували:

«З початку 2015 року за матеріалами оперативних працівників головного управління ДФС у Львівській області зареєстровано 14 кримінальних правопорушень про злочини у митній сфері, в рамках яких відшкодовано 200 тисяч гривень, арештовано майна на суму 171 тисячу гривень  За ініціативою оперативників, працівниками митниць складено 27 адміністративних протоколів за фактами порушення митних правил, по яких сплачено в бюджет 1,8 млн. гривень штрафів, конфісковано товарів на суму 1,2 млн. гривень.

Унаслідок інформувань оперативних працівників про ризики несплати митних і податкових платежів, імпортерами додатково сплачено в бюджет 1,8 млн. гривень.

Виявлялись факти приховування від митного контролю сигарет, бурштину, мобільних телефонів, продуктів, одягу, транспортних засобів.

Так, під час обшуків в місцях концентрації товарів у прикордонних зонах області вилучено товарів, ввезених подрібненими партіями на територію України без сплати митних платежів на суму 4,3 млн. гривень Вилучено п’ять нерозмитнених автотранспортних засобів на суму 3,1 млн. гривень  Цільова операція «Рубіж-2015» триває».

Про це повідомили сьогодні, 20 листопада, на сайті Львівського обласного управління Державної фіскальної служба України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів