Платниками податків на Львівщині погашено 212,6 млн. гривень боргів

17:30 14 вересня 2016 р.

Судами задоволено цього року 70 позовів обласного управління ДФС.

У прес-службі обласного управління ДФС поінформували про те, які заходи було вжито з початку року податковими органами області для забезпечення скорочення податкового боргу. Зокрема – направлено 165 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок стягнення готівкових (безготівкових) коштів на 126,6 млн. гривень. Судами наразі задоволено 70 таких позовів на суму 15,3 млн. гривень.

Фіскали також спрямували 60 позовів до суду щодо звернення стягнення на активи боржників через органи державної виконавчої служби на суму 2,8 млн. гривень. Своєю чергою, для надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставного майна надіслано 12 звернень до суду на загальну суму чотири мільйони гривень, натомість задоволено судами п’ять звернень на суму 2,5 млн.гривень.

У результаті цих та інших заходів упродовж січня-серпня 2016 року було погашено грошовими коштами податкового боргу на суму 212,6 млн. гривень. Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, «Щоденний Львів» у прес-службі обласного управління ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів