Рух автобусів через площу святого Юра у Львові відновлять після обіду, – ЛМР

14:00 31 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

За своїми звичними маршрутами курсуватимуть автобуси №2а, №33 та №38.

«Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, сьогодні після обіду автобуси №2а, №33 та №38 поїдуть за своїми звичними маршрутами – через площу святого Юра до Львівського національного університету імені Івана Франка – повідомили сьогодні, 31 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Планується, що тролейбуси курсуватимуть до Львівського національного університету імені Івана Франка вже у січні наступного року. Віктор Щир зазначив: «Зараз «Львівавтодор» встановлює там необхідні дорожні знаки і вже після обіду автобуси поїдуть за своїми звичними маршрутами до Львівського національного університету імені Івана Франка».

За інформацією директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Береза, сьогодні ремонтники приступили до влаштування опор для контактної мережі. Він також повідомив:

«Розпочинають земляні роботи, на рух автобусів вони не впливатимуть. Підрядник закупив опори у необхідній кількості. У січні рух тролейбусів через площу святого Юра буде відновлено».

Проїзд через площу святого Юра буде дозволений винятково для громадського транспорту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів