Пільгові перевезення на Львівщині може врятувати позачергова сесія ЛОР, – голова АТП

12:21 10 грудня 2019 р.

Фото до новини

Про це сьогодні,10 грудня, на пресконференції у Львівському прекслубі на тему «Пільгові перевезення автомобільним транспортом у 2020 році» повідомив голова правління ТзОВ «Львівське АТП-14630» Ігор Самардак.


Відео: Львівський пресклуб

ЛОДА має підготувати зміни до бюджету, подати вимоги на скликання позачергової сесії Львівської облради і внести зміни в бюджет,- пояснює Ігор Самадак.

 Голова ЛОВ ГО “Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників” Іван Велійка бачить вирішення проблеми з пільговими перевезеннями на Львівщині у запровадженні монетизації. Тобто – безпосередніх виплат пільговим категоріям громадян коштів на проїзд у громадському транспорті.

 Єдиний метод – це монетизація. Коли відбувається децентралізація, треба приймати рішення про монетизацію в рамках Львівщини. Дати людям кошти, яким держава надала пільги. І тоді вони гонорово мають заходити в транспорт і оплачувати проїзд,- каже Іван Велійка.

Нагадаємо, 1 січня 2020 року перевізнии Львівщини планують припинити перевезення пільговиків.

Львівська обласна рада не заклала коштів на наступний рік для відшкодування перевізникам витрат за обслуговування пільговиків.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів