Підуймуха готує судовий позов за «лисиничівського моторолу»

16:43 28 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Сержант 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Князя Данила Галицького Степан Підкуймуха, який зараз перебуває вдома, у Лисиничах, у відпустці, стверджує, що не викрадав людей, як його в цьому звинувачують.


Відео: Львівський прес-клуб

Він лише затримав та привіз до Пустомитівського відділення поліції особу, яка розповсюджувала листівки з брехливим змістом про нього, разом з тими листівками.

Про це сьогодні, 28 жовтня, під час прес-конференції на тему: «Чому боєць 24-ї бригади Підкуймуха приїхав захищати землю Лисиничів від Львівської агломерації?»,  яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив сам Степан Підкуймуха.

За словами бійця, його обурило, що в цих листівках його називали «лисиничівським мотороллою», в той час, коли він перебував у зоні АТО.  Зараз Степан Підкуймуха готує судовий позов про захист честі та гідності проти особи, яка розносила брехливі листівки.

- Я знаю, що їх друкували в Центрі творчості дітей та юнацтва, що на Погулянці, - каже він.

Натомість особа, яку він затримав, стверджує, що Степан Підкуймуха силою посадив її до свого авто й завіз до відділку поліції.

- Дощ падав, тому вона сама й сіла до машини. А до поліції я дзвонив, був поганий зв'язок, тому легше було самим приїхати. Ми приїхали до поліції, дали пояснення, там були троє свідків, - так пояснює свої дії сержант Збройних сил України.

А чому окремі особи поширюють про нього брехню і ображають, називаючи іменем людини, яка заплямувала свої руки кров’ю українських «кіборгів», Степан Підкуймуха пояснює земельними інтересами певних політичних кіл. На його думку, в такий спосівб прихильники львівської агломерації та противники створення Лисиницької територіальної об’єднаної громади намагаються тиснути на громаду. 

Під час прес-конференції було продемонстровано відео, в якому комбат Заїченко розповів усю правду про Підкуймуху.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів