Підрозділи Держекоінспекції отримали спецавтомобілі вперше за останні 10 років.

15:00 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dei.lviv.ua

У четвер, 23 травня, в Києві за участю міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака, надзвичаного і повноважного посла Японії в Україні Такаші Кураі та в. о. голови Державної екологічної інспекції України Ігоря Яковлєва відбулась церемонія передачі нових автомобілів підрозділам Державної екологічної інспекції України та її територіальним та міжрегіональним територіальним органам.

Про це повідомили в четвер, 23 травня, в Державній екологічної інспекції України у Львівській області, де також розповіли: «Це – пeрша цeнтралізована закупівля спeцавтомобілів природоохоронному контролюючому органу за останні 10 років. Участь у заході прийняв начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич».

«Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак вручив ключі від сучасних і економічних автомобілів «Toyota RAV 4 2,5 Hybrid, E-CVT», оснащених бензиновим та електронним двигунами, підрозділам Держекоінспекції, територіальним та міжрегіональним територіальним органам, які не оновлювали свій автопарк останні 10 років. Придбані за кіотські кошти автомобілі спеціально обладнані для використання в складних умовах і призначені для покращення роботи державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища», – поінформували також в Державній екологічної інспекції України у Львівській області,

«Вони в рази підвищать ефективність реагування на порушення природоохоронного законодавства (незаконні рубки, забруднення територій, створення стихійних сміттєзвалищ, браконьєрство та інших порушень). Застосування гібридної силової установки та інтелектуальної системи дасть можливість суттєво скоротити витрати палива під час виконання службових обов’язків та знизити рівень викидів забруднюючих речовин в атмосферу, у тому числі парникових газів», – повідомили також в Державній екологічної інспекції України у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів