Підприємці Львівщини повідомили, які міжнародні траси будуть завтра перекриті

15:10 8 листопада 2020 р.

Фото до новини

9 листопада, об 11-00, на шістьох магістральних трасах міжнародного сполучення, відбудеться акція протесту мікропідприємців (ФОП) Львівщини «Право на працю».

Про це інформує Всеукраїнський рух#SaveФОП, пише Dailylviv.

За повідомленням організаторів акції, уже рік триває боротьба підприємців України з пролобійованими великим бізнесом законами 128-ІХ та 129-ІХ, що знищують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності та залишають без права на існування 5 млн громадян України.

"Проведені кілька десятків акцій протесту по цілій Україні, нажаль, не були почуті. Лише багатотисячний всеукраїнський мітинг 16 вересня, приніс перші результати.
    1. Відбулася зустріч з Головою Верховної ради Дмитром Разумковим, який видав розпорядження податковому комітету, винести на розгляд законопроекти 3853-1(2) та 3993, про захист спрощеної системи оподаткування.
    2. Був підписаний меморандум про підтримку зазначених законопроектів з головами п*яти фракцій, представлених у ВР. Усі вони публічно, зі сцени оголосили про 100% голосів депутатів своїх фракцій
    3. 17 вересня у Львові, відбулася зустріч з Президентом Володимиром Зеленським, який публічно пообіцяв розібратися в ситуації та ознайомитись з законопроектами,- йдеться в повідомленні.

У повідомленні нагадують, що 22 вересня під ЛОДА підприємці збиралися для того, щоб почути звіт Голови ОДА про реакцію Президента та передати через Голову ОДА нагадування Президенту про обіцяну зустріч з представниками  #SaveФОП, яка була анонсована рік тому, але,нажаль, досі не відбулася.

"На жаль, жодної, зрозумілої відповіді підприємці не домоглися і вже 3 листопада, під стінами Верховної Ради України, зібрався 12 тисячний мітинг підприємців з усієй України. Спікером Верховної Ради, Дмитром Разумковим, був ініційований законопроект про відтермінування вступу в дію законів про фіскалізацію, але вже наступного дня він був провалений депутатами",- зазначають у Всеукраїнському русі#SaveФОП.

"Підприємці обурені небажанням влади вести діалог зі своїми громадянами, та готові до рішучих дій. Мікропідприємці наголошують на тому, що готові до боротьби за своє право на працю, гарантоване Конституцією України та не дозволять нахабно та цинічно знищити паростки підприємництва в Україні.
Усі готуються до акції під Верховною Радою, яка відбудеться у найближчі тижні,- зазначено в повідомленні. 

Тому, Рухом #SaveФОП було оголошено попереджувальну акцію з перекриття магістральних трас міжнародного сполучення в усій державі.

Тож, 9 листопада підприємці Львівщини Руху #SaveФОП змушені вдатися до рішучих дій і одночасно, об 11-00 перекриватимуть нерегульовані пішохідні переходи на трасах:

    1. Київ-Львів , С.Малі Підліски
    2. Львів-Ужгород, м.Самбір
    3. Львів-Ужгород м.Стрий
    4. Кільцева розв`язка вул.Городоцька
    5. Львів-Рава Руська, с.Сопошин
    6. Львів –Краковець, м.Яворів
    
"Ми, справді довго вагалися.Та альтернативи боротьби у нас немає.
Констатуємо, що голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради України Гетманцев та його приспішники, відверто саботують усі позитивні законодавчі пропозиції, а своїми діями суттєво погіршують умови ведення підприємницької діяльності для фізичних осіб-підприємців і фактично знищують мікробізнес в Україні.

Мікропідприємці розчаровані, через нехтування їх вимог та порушення усіх домовленостей. Ми глибоко обурені законодавчими ініціативами, які ставлять фізичних осіб-підприємців на межу виживання.

Усі правові методи комунікації інститутів громадянського суспільства в частині збереження мікробізнесу та прийняття вкрай важливих законопроектів №№3853-1(2), 3993 Рухом #SaveФОП вичерпані. Ігнорування, омана і маніпуляції довели фізичних осіб-підприємців до відчаю і провокують серйозне протистояння.

Якщо Верховна Рада України до 21 листопада не прийме законопроекти №№3853-1(2), 3993 за основу та в цілому і центральна виконавча влада не прийме рішення, щодо заборони вибіркового закриття будь-якого бізнесу в Україні на час карантину,  активісти Руху #SaveФОП планують  провести довготермінове перекриття міжнародних трас по всій території України.

Основні вимоги - є незмінні!

1.Термінове ухвалення законопроектів 3853-1(2) та 3993 про захист та розвиток спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності
2. Недопущення закриття малого та мікробізнесу на карантин",- зазначають організатори акції.

Податковий Майдан#SaveФОП: у Львові анонсували масштабну акцію підприємців 3 листопада у Києві.

В Україні розпочався Податковий майдан (відео)

Верховна Рада не проголосувала за відтермінування касових апаратів для ФОП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів