Першим заступником керівника САП призначено прокурора й десантника зі Львова (відео, оновлено)

20:56 4 грудня 2015 р.

Максим Грищук

Максим Грищук
Фото: censor.net.ua

Назар Холодницький обрав Максима Грищука з трьох кандидатур.

«Конкурсна комісія з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі за наслідками розгляду кандидатур на посаду першого заступника керівника цієї прокуратури обрала трьох з них – Максима Грищука, Олександра Новікова та Володимира Кривенка і запропонувала їх для відбору керівнику САП Назару Холодницькому», – повідомили сьогодні, 4 грудня, в Генеральній прокуратурі України, де також поінформували:

«У п’ятницю, 4 грудня, після проведення консультацій з претендентами на вказану посаду та вивчення їх особових справ заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – Максима Грищука та подав його кандидатуру на затвердження Генеральному прокурору України. Цього ж дня, 4 грудня, Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України». 

Про це повідомили сьогодні, 4 грудня, в прес-службі (управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ) Генеральної прокуратури України. Натомість тележурналісти розповіли в п’ятницю: «Максим Грищук став першим заступником антикорупційного прокурора. Саме його призначений чотири дні тому Назар Холодницький обрав з трьох претендентів, подав його на затвердження генпрокурору, і Шокін вже підписав наказ. Сам Грищук учасник АТО, він кіборг, воював у донецькому аеропорту. Родом він зі Львова, до війни працював прокурором. З Холодницьким Грищук змагався за місце антикорупційного прокурора, і був фаворитом конкурсної комісії».

Про це повідомили сьогодні, 4 грудня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», бійця 81-ї окремої аеромобільної бригади й прокурора прокуратури міста Львова Максима Грищука представлено до нагороди орденом «За мужність» ІІІ ступеня, спеціалізовану антикорупційну прокуратуру України очолив львів’янин Назар Холодницький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів