Перелік земельних ділянок на Львівщині для учасників війни на сході України відтепер доступний онлайн

13:00 13 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zem-lviv.gov.ua/archives/1671

Обласне управління Держгеокадастру розробило 15 масивів земельних ділянок для ведення садівництва, які пропонуються учасникам антитерористичної операції.

Враховуючи суспільний інтерес до процесу надання учасникам АТО земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на сайті Держгеокадастру Львівщини оприлюднено інформацію про розроблені масиви земельних ділянок. начальник обласне управління Андрій Кавецький зазначив: «Учасники АТО та сім’ї отримали можливість онлайн знайомитись з переліком запропонованих їм земельних масивів. У подальшому цю інформацію щотижнево оновлюватимуть та доповнюватимуть на нашому сайті, відповідно до потреб громадськості». 

З детальнішою інформацією можна ознайомитись на сайті Держгеокадастру Львівщини: http://zem-lviv.gov.ua/archives/1671.

Про це повідомили сьогодні, 13 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також нагадали, що в приміщенні Львівського обласного управління Держгеокадастру на проспекті Чорновола, 4 (88-й кабінет на 10-му поверсі) діє «Єдине вікно» для учасників АТО, й що безоплатна приватизація здійснюється громадянами України, які раніше не скористалися правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів