Пекельна спека: у Львові горять автомобілі

08:54 24 червня 2021 р.

Фото до новини

Учора близько опівдня два екіпажі патрульних 3 батальйону майже одночасно виявили загоряння транспортних засобів в Залізничному та Сихівському районах Львова.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv

На вулиці Городоцькій патрульні Назар Кожан, Людмила Довгалюк та Володимир Коваль побачили автомобіль ВАЗ 2107, з-під капота якого йшов дим та було видно полум’я.

Поліцейські одразу ж схопили вогнегасник і почали ліквідувати загоряння. Також додатково залучили вогнегасники водіїв, які проїжджали повз. Пожежу загасили, авто прибрали з проїзної частини.

На вулиці Стрийській між двома багатоповерхівками патрульні Віталій Муха та Михайло Теремко виявили загоряння автомобіля Volkswagen Touran. Вогонь швидко поширився й передня сторона автівки деформувалася на очах.

Поліцейські розбили бічне скло, перемкнули коробку передач на нейтральне положення і відштовхнули авто на безпечну відстань від житлових будинків. На місце прибули пожежники, які загасили вогонь. Також на місці працювали слідчі.

Патрульні встановили власників транспортних засобів.

Завдяки оперативності поліцейських, потерпілих внаслідок цих подій немає.

Поліціянти нагадують водіям про заходи безпеки під час підвищення температури повітря та закликаємо не залишати надовго транспортні засоби на відкритих стоянках.

У Львові біля паркомату загорівся автомобіль

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів