Патрульний витягнув львів’янку з палаючої квартири

12:00 14 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Поліціянти запевнили, що встигли евакуювати практично усіх мешканців будинку, в якому виникла пожежа, ще до приїзду рятувальників.

В управлінні патрульної поліції у Львові повідомили сьогодні, 14 червня: «Вчора близько 19-ї години патрульні отримали виклик на вулицю Пулюя, де виникла пожежа в багатоповерхівці. За дві-три хвилини патрульні були на місці. Вогнеборців ще не було. Пожежа була в квартирі на восьмому поверсі». 

«Патрульні негайно почали евакуацію мешканців.Доводилося допомагати дідусеві, який не може швидко пересуватися і ходить за допомогою ціпка. Допомогли покинути приміщення і лежачому чоловікові, який пересувають на візку для людей з обмеженими можливостями», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульний Андрій Якубляк разом з колегами евакуйовували поверх де сталося займання. Інспектор спробував на колінах наблизитися до квартири, де була пожежа. Голосно звертався до мешканців, раптом з диму вибігла жінка з дитиною, яка була у розпачі. Вона не знала про те, чи є ще хтось з мешканців», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

Інспектор першого взводу другої роти першого батальйону патрульної поліції у Львові Андрій Якубляк розповів: «Підлога нагрілася, дихати не було чим, але я побачив силует людини на підлозі і думати не було коли, треба було діяти».

«Патрульний вирішив не здаватися і таки на колінах почав наближатися до палаючої квартири. Він побачив силует людини одразу біля дверей. Жінка була у непритомному стані. Інспектор взяв її під руки і витягнув. Привів до тями. Жінка плакала і казала, що в квартирі є чоловік, до якого вона прийшла у гості. На жаль, 41-річний чоловік загинув», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.–

Патрульні встигли евакуювати практично усіх мешканців до приїзду рятувальників. Причини пожежі встановлюють», – повідомили сьогодні, 14 червня, на сторінці управління патрульної поліції у Львові в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів