Патрульні вилучили у Львові стартовий пістолет

11:10 26 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти двічі відреагували в четвер на повідомлення про зброю.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли сьогодні, 26 травня, що вчора, близько 19-ї години її інспектори отримали повідомлення про стрілянину в Горіховому гаю й побачили там двох чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, а один із них мав предмет, схожий на пістолет. Патрульні наказали йомуповільно покласти зброю на землю та підняти руки. Чоловік послухався поліціянтів.

Двох чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, доставили для з'ясування всіх обставин справи. до Франківського відділу поліції, де з’ясувалося, що виявлений у  них пістолет – не бойовим, а стартовий. Відтак, на затриманих склали протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство) й статтею 178 (поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення

Натомість на вулиці Городоцькій перехожий повідомив патрульним, що бачив біля приміського вокзалу чоловіка, в якого був пістолет. Інспектори разом з заявником обстежили прилеглі вулиці й зупинили чоловіка, на якого вказав заявник. 

При поверхневій перевірці в чоловіка за поясом знайшли предмет, який був схожий на пістолет, проте це була запальничка. Але оскільки чоловік зі запальничкою поводив себе досить підозріло, а документів при собі не мав, патрульні доставили його до Залізничного відділу поліції й перевірили там базі даних та з'ясували, що він раніше був судимий за частиною 2 статті185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) та статтею 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу, відтак, передали слідчим для з'ясування його причетності до інших правопорушень.

Про це повідомили на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів