Патрульні врятували львів’янина

14:30 15 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот із відео

Патрульні й працівники ДСНС та медики врятували чоловіка з ознаками інсульту

Про це повідомили в середу, 15 січня, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли, що мешканці будинку на вулиці Вернадського почули вчора, близько 17-ї години. з квартири поряд стогін. На виклик приїхав екіпаж 1-го батальйону.

Патрульні Надія Рудько та Ярослав Жук одразу зорієнтувалися і викликали швидку допомогу та бригаду ДСНС, оскільки зрозуміли, що самотужки двері не відчинять. Зі слів сусідів, чоловік переніс два інсульти й має дуже хворе серце. Ключів від помешкання ніхто не мав і контактів сина теж.

Надія постійно говорила до 52-річного чоловіка, заспокоювала його. Двері відчинили рятувальники за допомогою техніки. Патрульні негайно зайшли до квартири й виявили на підлозі хворого.

Він продовжував стогнати й не реагував на звернення. Інспектор не припиняла заспокоювати чоловіка і поміряла йому тиск. Результат – 70 на 40. У хворого були ознаки інсульту.

У телефоні потерпілого знайшли номер сина. Патрульні зв’язалися з ним і повідомили про ситуацію.
Коли приїхали лікарі, то патрульний Ярослав разом з медиками та рятувальниками зніс чоловіка сходами з дев’ятого поверху. Хворого госпіталізували з підозрою на інсульт.

Як інформував «ЩЛ», п’яний водій травмував у Львові патрульного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів