Патрульні спустили з Лисої Гори у Львові травмованого чоловіка

14:30 9 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти відреагували на зойки про допомогу.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли сьогодні, 9 березня: «Вже перед завершенням зміни екіпаж патрульної поліції 2-го батальйону – Олександр Савицький і Руслана Бойко – вирішили заїхати в район Лисої Гори наприкінці вулиці Довбуша. Вийшовши з автомобіля, почули крики про допомогу. Інспектори, увімкнувши ліхтарики вирушили на звук. На схилі гори вони побачили чоловіка, який лежав на снігу, а поруч сиділа жінка».

«Чоловік повідомив, що вирішили прогулятися на верхівку гори, а коли спускалися, то підковзнувся і, невдало впавши, зламав ногу. У такому стані він лежав уже півгодини. Супутниця викликала швидку допомогу, однак, як згодом з’ясувалося, надала неправильну адресу медикам. Оскільки мобільний зв’язок там поганий, лікарі не змогли зв’язатися з ними», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні викликали швидку знову. Один із них пішов назустріч медикам. На виклик приїхали три жінки, надали першу допомогу, наклали шину. Інспектори поклали на ноші чоловіка і почали зносити з крутого схилу. Поруч проходили два працівника приватної охорони і одразу долучилися до допомоги. 35-річного чоловіка занесли у карету швидкої і побажали швидкого одужання», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів