Пасажири двох львівських трамваїв можуть самостійно відчиняти двері

11:24 27 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Пасажири львівських трамваїв №3 та №6 матимуть можливість самостійно відчиняти при температурі нижче нуля градусів двері ззовні та зсередини вагонів для зберігання тепла в салоні.

Про це повідомили в середу, 27 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що для того, щоб відчинити двері, пасажиру необхідно дочекатися зупинки трамвая, підійти до дверей та дочекатись, коли кнопка активується, й натиснути на неї.

У разі, якщо пасажир хоче вийти, йому необхідно підійти до дверей і також дочекатись, коли кнопка відчинення дверей засвітиться, опісля — натиснути на неї. Після цього двері відчиняться та пасажир зможе вийти на потрібній зупинці.

Начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю «Львівелектротрансу» Іван Бондар зазначив: «Це дуже зручно і правильно, коли пасажири мають змогу самостійно відчинити/зачинити двері в межах зупинок при вході та виході з салону. „Берлінські“ вагони, які ми придбали минулоріч, дозволяють львів'янам регулювати відкриття дверей самостійно, зберігаючи при цьому тепло всередині трамвая»

Наразі функція доступна на маршрутах №3 та №6, оскільки на них курсують вагони німецького виробництва, де функціонує можливість відкриття та закриття дверей пасажирами.

Як інформував «Щоденний Львів», Андрій Садовий запевнив, що «хоче купити ще 100 нових автобусів, 100 тролейбусів, 10 трамваїв нових і 40 після капітального ремонту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів