Ситуації і пригоди (cтор. 3180)

Фото для новини

09:15 5 серпня 2014 р.

Відсьогодні у Львові частково обмежено рух транспорту на перехресті Кульпарківської й Наукової

Зокрема, як повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР, заборонять лівий поворот з Кульпарківської на Наукову й ускладнять рух у напрямку виїзду з міста.

Ситуації

Фото для новини

11:45 4 серпня 2014 р.

На Львівщині рятувальники ліквідували в суботу й неділю 36 пожеж сухої трави

Відтак обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертається до населення із застереженням про дотримання вимог пожежної безпеки під час відпочинку на природі чи проведення сільськогосподарських робіт.

Ситуації

Фото для новини

19:57 1 серпня 2014 р.

На проспекті Свободи у Львові привласнили приміщення вартістю понад півмільйона грн

Прокуратура Львова розпочала кримінальне провадження за ч. 5 ст.191 КК України, за фактом незаконного привласнення майна громади – нежитлових приміщень, вартістю більше півмільйона гривень, що розташовані у центрі міста, на проспекті Свободи.

Ситуації

Фото для новини

18:22 1 серпня 2014 р.

У понеділок у Львові частково обмежать рух транспорту на вулиці Кульпарківській

Тривають підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вулицях Кульпарківської і Наукової. Від понеділка буде частково обмежено рух транспорту на цій ділянці для проведення ремонтних робіт. Зокрема, лівий поворот з вулиці Кульпарківської на Наукову буде заборонено, а рух у напрямку виїзду з міста буде ускладнений.

Ситуації

Фото для новини

15:37 1 серпня 2014 р.

На Львівщині затримали вбивцю неповнолітньої

Бродівські правоохоронці встановили особу та затримали зловмисника, який вбив 14-річну школярку. Це - 25-річний місцевий мешканець, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Ситуації

Фото для новини

11:33 1 серпня 2014 р.

«Львівобленерго» знеструмило через борги «Бориславводоканал»

Повідомляючи про це сьогодні, 1 серпня, департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації додає: «Тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава та сел. Східниця».

Ситуації