Ситуації і пригоди (cтор. 3148)

Фото для новини

12:22 23 жовтня 2014 р.

До прибирання снігу на вулицях Львова залучатимуть 138 одиниць техніки

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, до виконання робіт з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановано використання 94 одиниці прибиральної техніки – піскорозкидувачі, підмітальні машини, підмітальні трактори та грейдери, а також 44 одиниці техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші – ескаватори, фронтальні навантажувачі та самоскиди.

Ситуації

Фото для новини

11:48 23 жовтня 2014 р.

У «Львівтеплоенерго» запевняють, що вже подають опалення 97% споживачам житлового фонду

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в комунальному підприємстві також пояснюють: «Для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу. Тому, не усі одночасно отримують тепло».

Ситуації

Фото для новини

10:30 23 жовтня 2014 р.

У Львові через пожежу на вулиці Городоцькій тимчасово змінено чотири трамвайні маршрути

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, рятувальники вже ліквідували загорання на силовій підстанції, зараз проводяться роботи з відновлення електропостачання абонентів та руху трамваїв за визначеними маршрутами.

Ситуації

Фото для новини

14:09 22 жовтня 2014 р.

У Сихові в малих підприємців «віджимають» земельну ділянку для великого торговельного комплексу

Про це під час прес-конференції у Прес-клубі на тему «Звернення підприємців Сихівського району до депутатів і виконкому ЛМР напередодні сесії міської ради 23 жовтня повідомив голова ГО «Львівська асоціація малого бізнесу» Іван Кузик.

Ситуації

Фото для новини

13:36 22 жовтня 2014 р.

На Львівщині зареєстровано 8004 переселенців із Криму й Донбасу

Як повідомив співкоординатор громадського об'єднання «Кримська хвиля» Енвер Бекіров, «є низка людей, які з тих чи інших причин не бажають реєструватися як переселенці, або не хочуть афішувати місце свого перебування».

Ситуації

Фото для новини

13:27 22 жовтня 2014 р.

У Львові безхатченки зможуть проголосувати на виборах

У Львові вже кілька років працює Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, що надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на вулиці. Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав. У Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб львівські безхатченки матимуть право проголосувати.

Ситуації

Фото для новини

12:43 22 жовтня 2014 р.

Львів’ян просять уникати перенавантажень електромереж обігрівачами в піковий період

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, ЛМР звертається до мешканців з проханням не вмикати у піковий період додаткові електричні обігрівачі.

Ситуації

Фото для новини

12:28 22 жовтня 2014 р.

У Львові розпочали опалювальний сезон

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, станом на ранок 22 жовтня не заповненими теплоносієм залишаються 12 будинків на вулицях Гашека, Максимовича,. Стрийській і Панаса Мирного.

Ситуації

Фото для новини

11:39 22 жовтня 2014 р.

Апеляційний суд у Львові пікетуватимуть за легендарного Ярославенка

Сьогодні, 22.10 о 12 год. в Апеляційному суді Львівської області (пл. Соборна, 7), буде розглянуто скаргу Мельника Ростислава на рішення Сихівського районного суду, яким підприємця зобов'язали відновити зруйновану ним пам'ятку історії -- будинок композитора Ярослава Ярославенка, що був на вул. Ярославенка, 30.

Ситуації

Фото для новини

10:20 22 жовтня 2014 р.

Водіїв просять оминати центр Львова з 11.30 до 13.00 – у зв’язку з похороном полеглого воїна Віктора Гурняка

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні прощатимуться з добровольцем батальйону «Айдару», який загинув у зоні АТО.

Ситуації