Ситуації і пригоди (cтор. 3144)

Фото для новини

10:30 30 жовтня 2014 р.

Три евакуатори щодня «заарештовують» на вулицях Львова в середньому дев’ять автівок

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, найчастіше автомобілі припарковують з порушенням правил дорожнього руху на вулицях Університетській, Словацького, Січових Стрільців, площах Міцкевича (біля готелю «Жорж») і Галицькій (біля пам’ятника Королю Данилу) та на проспектах Свободи й Шевченка.

Ситуації

Фото для новини

10:22 30 жовтня 2014 р.

У Львові вже завершили ремонт аварійних ділянок доріг на вулицях Золотій та Окуневського

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, цього року заплановано також відремонтувати частину вулиці Шевченка – на ділянці від вулиці Брюховицької до вулиці Томашівської.

Ситуації

Фото для новини

17:28 29 жовтня 2014 р.

Волонтери передали батальйону «Львів» допомогу, зібрану земляками біля пам’ятника королю Данилу

Як повідомив у середу активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, біцям-добровольцям доставили взуття, термошкарпетки, шапки, светри, все те що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» біля пам'ятника королю Данилу Галицькому.

Ситуації

Фото для новини

17:08 29 жовтня 2014 р.

Львів’ян застерігають – спалювання сухої трави й листя загрожує виникненням масштабних пожеж

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР застерігає: «Спалювання сухої трави і листя загрожує виникненням масштабних пожеж в лісах і населених пунктах, небезпечним для здоров'я людей, особливо для тих, хто має серцеві та алергічні захворювання і проблеми з дихальними шляхами».

Ситуації

Фото для новини

12:30 29 жовтня 2014 р.

Пожежу в львівському торгівельному центрі «Метро» гасили близько 60 рятувальників (додано відео)

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, через сильне задимлення вогнеборці працювали у апаратах захисту органів дихання.

Ситуації

Фото для новини

12:28 29 жовтня 2014 р.

Військові зі Львова потребують на сході України малолітражних термосів, – ЛОВК

Обласний військовий комісаріат повідомив у середу: «Серед речей, якими недостатньо забезпечені бійці, які виконують бойові завдання на блокпостах, опорних пунктах в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, – малолітражні термоси».

Ситуації

Фото для новини

23:14 28 жовтня 2014 р.

Оксана Білозір оприлюднила імена й прізвища звільнених сьогодні з полону львівських десантників (відео)

Як повідомили у вівторок у прес-центрі АТО, звільнені з полону львівські десантники вже прибули до базового табору антитерористичної операції

Ситуації